Hoe bereiken wij
(latent) werkzoekenden?

Vacature platform

Vacature
Platform

Via onze promotiekanalen worden de (latent) werkzoekenden naar onze website geleid. Hier vinden zij niet alleen alle vacatures en informatie over de bedrijven, maar kunnen zij daarnaast ook eenvoudig en kosteloos direct bij de bedrijven solliciteren. 

Bekijk de voordelen voor werkzoekenden

Krant

Krant
Delft op Zondag

Wekelijks worden alle vacatures uit het de grootste regionale krant Delft op Zondag doorgeplaatst op DelftseBanen.nl. De krant verschijnt bij 83.500 huishoudens in de bus. Daarnaast presenteren Rodi Media ZH en DelftseBanen ieder kwartaal de Carrièrekrant.

Bekijk de voordelen van onze kranten

Social Campagne

Social
Campagne

Bereik de juiste kandidaat via het juiste kanaal! Met onze social media campagnes bereik je de juiste kandidaten op de social kanalen waar zij actief op zijn. Door middel van doelgroepanalyses weten wij jouw doelgroep te bereiken.

Bekijk het social campagne pakket

Google Display

Google
Display

Bereik jouw doelgroep niet alleen via social media, maar via alle websites en apps waar zij actief op zijn door middel van ons Google Display pakket. Met dit pakket komt jouw vacature via de juiste kanalen bij het juiste publiek.

Bekijk het Google Display pakket

Laat je ontzorgen!

Content creatie

Bij een vacature hoort een pakkende tekst. Maar hoe pak je dit aan? Wat is de beste content om jouw doelgroep aan te spreken?

Bedrijfsfotografie/-video

Beeld trekt meer aandacht dan tekst. Bij een mooie bedrijfspagina of vacature horen dan ook beelden van goede kwaliteit.

Vacaturevideo/-vlog

Het wordt steeds belangrijker om je bedrijf als werkgever goed te presenteren. Laat zien wat jouw bedrijf te bieden heeft!