Zuidkoop | De Lier | 0174514666

http://www.zuidkoop.nl

Organisatie
Zuidkoop is een creatief bedrijf met een groen hart. We zijn vormgevers en gebruiken de natuur en natuurlijke producten als basis voor onze creaties. Onze werkzaamheden worden door drie specialistische afdelingen uitgevoerd.

Zuidkoop Interieurbeplanting levert en onderhoudt beplanting. Hierbij verkennen we continu de artistieke grenzen. Van 1 tot 500 planten, zwevende beplanting aan het plafond of een complete verticale plantenwand, niets is ons te gek. Zuidkoop Bloemkunst maakt florale creaties. Creaties voor dagelijks gebruik, maar ook voor omvangrijke en niet alledaagse evenementen. Zuidkoop Beurzen en Tentoonstellingen ontwerpt en ontwikkelt presentatieconcepten. Het in de spotlights zetten van onze klanten en hun producten en diensten is wat we doen.

We hebben veel specialisten in huis, zoals grafisch ontwerpers, bouwspecialisten en bloemisten. Hierdoor kunnen we opdrachten van A tot Z begeleiden en uitvoeren over de hele wereld en onze klanten volledig ontzorgen. Ons groene hart klopt!

Missie
Onze missie is het versterken van de positie van onze opdrachtgevers door het ontwerpen en ontwikkelen van natuurlijke creaties. Klantgericht denken en werken laat Zuidkoop-relaties zien dat wij er samen voor gaan om tot een optimaal product te komen in zowel levering van goederen als diensten. De aandacht die wij besteden aan de ontwikkeling van onze mensen, zorgt er voor dat wij zowel creativiteit als kwaliteit kunnen garanderen.

ISO certificering
Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd op alle divisies. Voor het behalen van dit belangrijke kwaliteitscertificaat zijn de processen uitgebreid in kaart gebracht, gemonitord en waar nodig verbeterd. Daarnaast werken wij continu aan verdere verbetering van onze bedrijfsprocessen.

MVO
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. In alle divisies werken wij met natuurlijke materialen en laten wij onze klanten zien hoe creatief en verrassend je hiermee om kunt gaan. Omdat de natuur de basis vormt voor al onze activiteiten, vinden wij het belangrijk onze omgeving met respect te behandelen. Download ons MVO beleid.

Organisatiestructuur
De organisatie van Zuidkoop is plat en daardoor erg flexibel. De verschillende divisies ondersteunen elkaar bij de meest uiteenlopende projecten. Ons moderne bedrijfspand in De Lier is uitgerust met uitgebreide voorzieningen. Hierdoor kunnen wij onze klanten een eindeloos pakket aan mogelijkheden bieden.