Zegwaard Rioolontstopping | Delft

Waarom werken bij Zegwaard Rioolontstopping

Zegwaard Rioolontstopping is een jong en ambitieus bedrijf met een informele sfeer binnen het team. Welke functie onze medewerkers ook vervullen, allemaal krijgen zij de mogelijkheid en vrijheid te groeien en zich verder te ontwikkelen binnen hun vakgebied. Door het aanbieden van verschillende trainingen en cursussen verschijnen wij altijd met de nieuwste kennis en technieken bij de klant en worden problemen altijd opgelost. Door de interne opleiding die wij onze medewerkers bieden zijn wij ook een erkend leerbedrijf geworden. Hier zijn wij dan ook zeer trots op.

Onze servicemonteurs krijgen daarbij ook nog een cursus waarbij zij na het behalen het certificaat ‘Klantgericht Communiceren’ mogen ontvangen. Een goede communicatie tussen de klant en onze medewerkers is enorm belangrijk en wij willen dan ook graag dat dit voor beide partijen als prettig wordt ervaren. Tijdens de cursus leren onze servicemonteurs een representatieve houding aan te nemen naar klanten, leidinggevenden en collega’s. Daarnaast leren ze beter communiceren en in bepaalde situaties vanuit een juiste beroepshouding te handelen.

Maar wij geven natuurlijk niet alleen om de kennis van onze medewerkers, ook is de zowel de fysieke als de mentale gezondheid voor ons erg belangrijk. Daarom hebben al onze medewerkers toegang tot de speciaal voor hen gebouwde Oranje Gym. Hier kunnen zij onbeperkt trainen om fit en vitaal te worden. Maar valt er iets te vieren of is de week ten einde? Dan proosten wij daar met zijn allen op in ons Oranje Café!