Zandvliet Vleeswaren | Delft | 0152562200

https://zandvliet.com/nl/

Waarom werken bij Zandvliet Vleeswaren

Zandvliet Vleeswaren is een zelfstandig familiebedrijf met activiteiten in de vleeswarenproductie. Door jarenlange ervaring en kennis heeft ons bedrijf een sterke en betrouwbare positie verworven. Vanuit onze productielocaties in Delft vervaardigen wij dagelijks onze smaakvolle producten, te weten worst, maaltijdcomponenten en vleeswaren. Wij maken onze producten voornamelijk voor de Nederlandse markt en leveren aan de retail. Onze producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne. Wij werken met de nieuwe productietechnologieën en met vakbekwame en goed opgeleide medewerkers. We vinden het belangrijk te investeren in onze medewerkers, door het opstellen en uitvoeren van (individuele) ontwikkelplannen en het aanbieden van opleidingen.

Zandvliet Vleeswaren hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Met MVO streven wij naar duurzaamheid in elk bedrijfsproces. Hierbij creëren we balans tussen sociale, ecologische en economische factoren. Zo verwerken wij zo min mogelijk zout, vet en suiker in onze producten en zijn onze producten tevens allergievrij. Daarnaast streven wij ernaar met te produceren met een minimale hoeveelheid aan afval.

Werken bij Zandvliet Vleeswaren betekent dat je gaat deel uitmaken van een groeiende onderneming. Binnen onze organisatie is ruimte voor eigen initiatief en het inbrengen van nieuwe ideeën. De sfeer is open, ambitieus en informeel. Daarnaast bieden wij je een marktconforme beloning en voldoende ontwikkelmogelijkheden. Omdat wij geloven dat je in een goede werksfeer tot betere prestaties komt, organiseren we regelmatig gezellige barbecues en leuke feesten.

Productlocatie Zandvliet in Delft is al bijna 100 jaar een begrip in de Nederlandse supermarkt. Niet voor niets; bij Zandvliet maken we worst, vleeswaren en maaltijdcomponenten. Je hebt onze producten vast wel eens zien liggen in de supermarkt! We bestaan dan misschien wel bijna 100 jaar, ons bedrijf heeft zich ontwikkeld van slager tot hypermodern productiebedrijf. Open sfeer, ontwikkelingsmogelijkheden en groei kenmerken de cultuur van Zandvliet. Dat zie je niet alleen terug bij onze medewerkers, dat proef je zelfs aan de producten. Let’s meat!