Leen Bakker | Delft, Delft | 015 251 0542

Werken in onze winkel betekent een afwisselende baan waarin ondernemerschap gewaardeerd wordt. Je helpt klanten bij het inrichten van hun huis door te adviseren en inspireren. Op die manier weet jij van bezoekers tevreden klanten te maken. Daarbij draag je bij aan het succesvolle commerciële resultaat van jouw winkel. En het oog wil ook wat dus je zorgt ook dat de winkel er piekfijn uit ziet. Je gaat werken in een hecht team waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ook plaats voor een goede sfeer op de werkvloer.

Werken in het distributiecentrum: Als chauffeur en logistiek medewerker vervul je een belangrijke rol bij onze klantvriendelijkheid door het juiste pakket bij het juiste filiaal of de juiste klant af te leveren. Dank zij jou kunnen jouw collega's in de winkel de klant zo goed mogelijk te helpen.

Werken op het servicekantoor: We willen graag zoveel mogelijk mensen laten genieten van een mooi interieur voor een lage prijs. Dankzij de professionele ondersteuning van onze mensen van het servicekantoor kunnen de collega’s in de winkel deze ambitie waarmaken. Op het servicekantoor heerst een nuchtere, non-nonsens sfeer. De onderlinge samenwerking wordt gekenmerkt door directe communicatielijnen.