EG Group | Delft

OVER ONS
EG Group is een van de grootste onafhankelijke retailers ter wereld. De Group heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen op internationale markten in Noord- Amerika, Europa en Australië.

Het bedrijf werd in 2001 door de familie Issa opgericht met de aankoop van één enkele vestiging in het Verenigd Koninkrijk. Vandaag de dag loopt het bedrijf voorop in het leveren van een innovatieve benadering op het gebied van convenience en food-to-go bij tankstations. EG Group wordt erkend voor zijn investeringsmodel, handelsprestaties en, nog belangrijker, het bieden van de beste ervaring in Retail & Koopwaar, Foodservice en Brandstof. Ons transformerende bedrijfsmodel voor retailer shops is gebaseerd op uitstekende relaties met een uitgebreid portfolio van toonaangevende detailhandelsmerken en op strategische acquisities van netwerken. Dit wordt ondersteund door een programma van nieuwe ontwikkelingen voor de sector. Elke dag leveren onze toegewijde medewerkers onvermoeibaar onze producten en diensten aan miljoenen klanten en steunen zij de lokale gemeenschappen waarin wij actief zijn.

VISIE
Het leveren van een moderne, aantrekkelijke retailervaring die voldoet aan meerdere consumenteneisen op één handige en klantgerichte bestemming en die de verwachtingen van de klant overtreft.

MISSIE
We zijn er trots op dat we een verantwoordelijke ondernemer zijn die zich inzet voor eersteklas retailshops en tegelijkertijd het leven van anderen verbetert en een positieve invloed heeft op de samenleving.

WAARDEN
- Investeren in infrastructuur, mensen en systemen om een duurzaam bedrijfsmodel op te bouwen
- Ondersteuning van lokale gemeenschappen en het stimuleren van individuen om te groeien, bij te dragen en te slagen
- Op consistente wijze waarde en resultaten leveren aan aandeelhouders, belanghebbenden en partners
- Bewustzijn van en inspelen op markttrends en consumenteneisen