Bauhaus | Den Hoorn | 015-2026300

https://nl.bauhaus/

Werken bij BAUHAUS betekent werken voor een organisatie die zich richt op zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Je hebt bij ons op de vestigingen dan ook veel te maken met verschillende soorten klanten. Van vakspecialisten tot mensen met twee linkerhanden en van de huis, tuin en keuken klusser tot de koopjesjager. Om die reden zijn wij dan ook op zoek naar servicegerichte medewerkers die met iedereen door een deur kunnen en in staat zijn om de klant centraal te stellen.

Wij zijn als organisatie altijd in beweging en geen dag is hetzelfde. De sfeer is informeel en er is altijd ruimte voor een lolletje. Maar uiteraard wordt er ook hard gewerkt en inzet verwacht van alle collega’s. Respect naar elkaar is van groot belang, net als elkaar de ruimte geven om fouten te maken.

Afhankelijk van de afdeling werk je samen met collega’s van jong tot oud, ervaren of onervaren. Student of vakspecialist. Wat ons allemaal bindt is de wil om te helpen en adviseren. Uiteraard naar onze klanten, maar ook zeker naar elkaar. Het motto: ‘Samen sta je sterker’ is wat ons betreft absoluut van toepassing!