Action |

Waarom Action?

Goeie vraag. Want er zijn natuurlijk meerdere bedrijven die je een leuke baan of mooie carrière bieden. Bij Action houden we van eenvoud, we maken het niet moeilijker dan het is. Daarom hieronder drie goede redenen om bij ons te komen werken:

1. Werken bij een winnaar
Oké, dat klinkt misschien een beetje onbescheiden. Maar het zijn niet onze woorden: onze klanten hebben Action drie achtereenvolgende jaren uitgeroepen tot Retailer of the Year Europe en in Nederland werden we al vijf keer uitgeroepen tot Beste Winkelketen. Daarnaast wonnen we in diverse categorieën in Frankrijk, België en Duitsland. Dan moeten we ergens iets goed doen, toch?

2. Action groeit, jij groeit
Bij Action doen we onze naam graag eer aan. We zijn ontzettend ambitieus, zitten vol energie en krijgen dingen voor elkaar. Zo openden we in 2019 227 nieuwe winkels in zeven verschillende landen. Daarnaast renoveerden we 51 winkels en bouwden we drie compleet nieuwe distributiecentra. Maar we creëerden ook meer dan 5.000 nieuwe banen en lieten honderden collega’s een volgende stap zetten. Groei biedt kansen, ook voor jou.

3. Beter worden in wat je doet
We investeren bij Action niet alleen in nieuwe winkels. Via onze Action Academy bieden we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen die zijn afgestemd op jouw functie. Het aanbod is enorm; van een cursus veilig werken tot complete leiderschapstrainingen. Afgelopen jaar was ruim 40% zelfs gericht op het ontwikkelen van de soft skills van onze medewerkers. Vinden wij heel logisch: als jij beter wordt in je werk, worden wij daar ook beter van.