Over DelftseBanen

De vacaturesite van Delft

DelftseBanen is de vacaturesite van regio Delft! Wij hebben niet alleen het grootste, maar ook het meest diverse vacatureaanbod van de regio. Door onze kennis en promotiemogelijkheden bereiken de werkgevers de gewenste kandidaten. 

Sollicitatieproces

Wij doen er alles aan om het sollicitatieproces zo eenvoudig, transparant en snel mogelijk te houden. Sollicitaties via onze website worden altijd direct doorgestuurd naar de werkgever. Daarnaast is onze website zo ingericht dat sollicitanten snel kunnen zoeken, direct een beeld krijgen bij hun potentiële nieuwe werkgever, vacatures kunnen bewaren en uiteraard gemakkelijk kunnen solliciteren! Wanneer werkzoekenden gebruikmaken van een gratis account kunnen zij hun LinkedIn profiel koppelen, cv's en motivatiebrieven uploaden en een profielfoto meesturen met de sollicitatie.

Vacatures plaatsen

Werkgevers kunnen kiezen om vacatures naar ons te sturen of deze geheel zelf te plaatsen door gebruik te maken van een gratis bedrijfsaccount. Via het account kunnen vacatures geplaatst worden, sollicitaties beheerd worden en kunnen er meerdere collega's worden toegevoegd. Wel zo handig met het thuiswerken van tegenwoordig.

Vacatures worden altijd doorgeplaatst op onze social mediakanalen en in onze nieuwsbrief naar werkzoekenden. Door onze samenwerking met Rodi Media ZH is het mogelijk om vacatures ook in de krant Delft op Zondag te plaatsen. Zo biedt DelftseBanen niet alleen online, maar ook offline het grootste bereik uit de regio!

Direct jouw vacature(s) promoten? Neem een kijkje op onze pakketpagina!