Vrijenban | Rotterdamseweg 376 | 2629 HG Delft | 085 - 040 26 00

Waarom werken bij Vrijenban

Expertise in betonproductie
Vrijenban is opgericht in 1911 als aannemer en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in betonwerken. Wij ontwikkelden grote expertise voor werken in beton op maat. Dit is met name te herkennen aan de innovatieve productieprocessen en hoogwaardige materialen die wij toepassen om betonelementen te maken met elke vorm en maat die de opdrachtgever wenst.

Unieke betonelementen
Op onze productielocaties zijn ongeveer vijftig deskundige medewerkers dagelijks aan de productie van betonmortel en prefab betonelementen. Onze productie varieert van unieke kunstwerken tot grote aantallen elementen voor infrastructurele projecten van de overheid. Voor betonindustrie Vrijenban vormen afwijkende formaten, nieuwe toepassingen en creatief ontwerp uitdagingen die wij graag omzetten in perfecte betonelementen. Maatwerk in beton, gedrevenheid en oog voor detail zijn kernwaarden die deel uitmaken van ons DNA.

Toonaangevend betonproduct
Wij produceren prefab beton voor Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), rail, utiliteitsbouw en civiele werken. Vanuit onze fabrieken zijn wij toeleverancier voor gemeenten, provincies, architecten en aannemers en niet te vergeten onze Duitse partners. Onze betonindustrie groep mag gekend worden tot de modernste productiefaciliteiten in Nederland waar wij prefab elementen fabriceren in alle milieuklassen.

Duurzaam transport
Onze moderne transportafdeling zorgt voor een perfecte aflevering van de door u gewenste producten. Wij leveren just-in-time waar dit nodig is en beschikken over vrachtwagens waarmee we grote hoeveelheden materiaal kunnen vervoeren. Alle vrachtwagens beschikken over een euro-5 of euro-6 motor en staan garant voor een minimale uitstoot van schadelijke stoffen.