Verkade Keukentechniek B.V. | Mariendijk 115 | 2295LJ Kwintsheul | 0174630191

http://www.verkade-keukens.nl

Een keuken is een belangrijk onderdeel van het huis geworden. Het is een plek om te leven, te kokkerellen, lachen, eten en te knoeien. Met andere woorden genieten! Daarom wordt er goed stilgestaan bij uw wensen, verlangens en ideeën om tot dé juiste keuken te komen. Terwijl u uw wensen met de keukenspecialisten doorneemt, kunt u door middel van een uniek presentatiesysteem dan ook echt een kijkje nemen in uw toekomstige keuken. 

Door een levensechte afdruk van uw keukenontwerp op de muur ziet u de kleur, de kastjes, de grepen tot zelfs het licht van de spots voor u verschijnen. Het is zo levensecht dat je je al bijna in je nieuwe keuken ziet staan. Wat direct bij u op zal vallen wanneer u de showroom van Verkade Keukentechniek binnen stapt, is dat er van alles kan. Zo kunt u voor een zeer moderne keuken kiezen, maar u krijgt wel de ouderwetse service die u gewend bent bij dit bedrijf! Uit verschillende aspecten zal dit bij u naar voren komen. Zo heeft dit bedrijf de jarenlange ervaring en vakmanschap in eigen huis. Een eigen montagedienst komt uw keuken naar alle tevredenheid op een vakkundige manier plaatsen, zodat uw keuken misschien wel uw favoriete plek van uw huis zal worden. Kortom Verkade Keukentechniek staat voor kwaliteit. Zo mag duidelijk zijn dat Verkade Keukentechniek investeert in kwaliteit, omdat deze het altijd wint van de prijs. Natuurlijk heeft u de keuze uit diverse prijsklasse. Maar het bekende gezegde ‘Alle waar naar zijn geld’ geldt zeker wanneer men een Verkade Keukentechniek keuken gewend is. Men wil nooit meer iets anders! Verkade Keukentechniek bestaat niet voor niets al 30 jaar. Kom eens kijken in de showroom en zie hoe mooi het leven in de keuken kan zijn. En daar blijft het niet bij, want met een uniek fotoafdruk loopt u de deur uit waarna u thuis met een drie dimensionale tekening nog even weg kunt dromen van uw nieuwe keuken. Een droom wordt nu werkelijkheid. 

Verkade Keukentechniek het adres voor: 
• Keukens 
• Apparatuur: 
- Gaskookplaten 
- Keramische kookplaat 
- Ovens 
- Stoomovens 
- Vaatwasmachines 
- Inductiekookplaten 
• Inbouwapparatuur: 
- Magnetron 
- Inbouwkoffiezetapparaat 
- Afzuigkappen 
- Koelen en vriezen 
- Vaatwasmachine 

Kortom, bent u opzoek naar een keukenspecialist? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs voor een bezoek aan onze showroom.