Van Geest International B.V. | Jochem van de Houtweg 2 F | 2678 AG De lier | 0174-514300

http://www.vgibv.nl/nl/

In 1974 startte M.L.S. van Geest met de handel en export van groente en fruit. Ruim vier decennia later barst ons familiebedrijf nog altijd van de ambitie. De wereldwijde vraag naar verse groente en fruit stijgt. We zijn klaar voor de toekomst.

In de loop der jaren is ons bedrijf gegroeid tot een organisatie met meer dan 60 medewerkers. Van inkopers tot accountmanagers en van orderpickers tot keurmeesters: iedere dag maken we het verschil door klanten onder elke conditie de lekkerste en meest verse groente en fruit te leveren.

In ons moderne en duurzame (zie onder) kantoor van 7.500 m2 beschikken we over alle moderne faciliteiten die je van een import- en exportbedrijf mag verwachten.

Dankzij eigen vrachtwagens en een eigen netwerk van transportpartners schakelen we snel en makkelijk. Niet alleen bij vertrek, ook onderweg en op de plek van bestemming speelt flexibiliteit een cruciale rol.

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid. Al ons groente en fruit op een zo natuurlijk mogelijke manier gekweekt. Ons wagenpark, ons kantoorgebouw, onze loods en onze processen zijn duurzaam ingericht en/of vormgegeven.