Van Daalen Transport |

http://www.bosdaalen.nl

Het bedrijf
Van daalen transport kent een rijke en lange geschiedenis. De overgrootvader van één van de huidige directeuren begon, in de jaren twintig, met het vervoer van groenten van lokale tuinders naar de verschillende veilingen in het Westland, met behulp van paard en wagen. In de jaren vijftig begon men met het vervoer van verse groenten naar Duitsland. Door de jaren heen werd het aantal landenrelaties uitgebreid met Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Inmiddels staat het bedrijf mede onder leiding van de vierde generatie van de familie van Daalen.

Van daalen transport is een organisatie met Maasdijk (Zuid-Holland) als thuisbasis. Hiervandaan vertrekken dagelijks vele vrachtwagens naar klanten in het binnen- en buitenland. In Maasdijk bevindt zich ook de planafdeling, de loods en de afdeling administratie.

Uw zending op tijd en correct geleverd door professioneel opgeleide chauffeurs? van daalen transport springt flexibel in op uw (last-minute) orders tegen scherp concurrerende tarieven. Samen met zusterbedrijf CARGOBOSS telt het veilige en moderne wagenpark zo'n 110 vrachtwagens. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Bloemen- en plantenvervoer
  • Groenten- en fruitvervoer 
  • Luchtvracht
  • Expeditie
  • Op- en overslag
  • Containervervoer (20ft/40ft)

Dagelijks vertrek van en naar Duitsland, Zwitserland en Noord-Frankrijk.

Vanzelfsprekend regelt van daalen transport dat alle benodigde douane- en transportdocumenten voor uw zending in orde zijn, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Gemakkelijk en het bespaart u tijd.

Samen met zusterbedrijf CARGOBOSS zorgen onze goed opgeleide en enthousiaste chauffeurs dat uw zending op tijd wordt geleverd, in nauwe samenwerking met het ervaren team op de afdeling planning.