Tekno B.V. | Coldenhovelaan 8 | 2678PS De Lier | 0174535458

Tekno kent geen grenzen. U kunt bij ons dan ook terecht voor de meest bijzondere truckmodellen. Niet alleen de allernieuwste maar ook voor de “Klassiekers” voeren we dan ook een zeer breed assortiment.

Modellen waarbij zelfs onderdelen als zwaailichten, gereedschapskisten en skirts van vrachtwagens met het nodige gevoel voor precisie zijn gedetailleerd. Natuurlijk produceren we ook de “standaard” trucks in vele variaties. Overbodig te zeggen dat in beide gevallen Tekno staat voor kwaliteit.

De keuze die u maakt is sterk afhankelijk van het doel waarvoor u modellen laat maken. Gaat het om een kleine serie, dan ligt exclusiviteit meer voor de hand dan bij een serie waarbij u aan grote getallen denkt.

Bovendien vindt u bij Tekno al een groot aantal basismodellen 'start-klaar'. Populaire merken zoals DAF, Scania, Volvo, Mercedes-Benz en MAN zijn beschikbaar in diverse cabine-varianten. Daarnaast zijn voor alle merken ook o.a. fenders en skirts leverbaar.

En gaat uw voorkeur uit naar 'klassieke' modellen uit de tweede helft van de vorige eeuw? Ook die kunnen we leveren! We zijn niet voor niets al 90 jaar toonaangevend en vernieuwend in de internationale markt van truck schaalmodellen in de schaal 1:50.