Waarom werken bij Rijk Zwaan

Rijk Zwaan ontwikkelt groenterassen en verkoopt daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We zijn een snel groeiend familiebedrijf dat continue investeert in onderzoek en ontwikkeling. De mens staat bij ons centraal. Met 2.800 collega’s in ruim 30 verschillende landen zetten we ons dagelijks met veel plezier in voor de ontwikkeling van gezonde en aantrekkelijke groenten.

Ons doel
Het primaire doel van Rijk Zwaan is medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden. In ons familiebedrijf krijgt iedereen de ruimte om te werken als zelfstandig ondernemer.  De werksfeer is motiverend en informeel. Een typische Rijk Zwaan collega is betrokken en loyaal en werkt graag samen met anderen.

Internationaal en dynamisch
Rijk Zwaan is een groenteveredelingsbedrijf. We ontwikkelen nieuwe rassen en verkopen daarvan de zaden. We gebruiken daarvoor de variatie die de natuur ons biedt, ruime kennis over de wereldwijde groentemarkt en high tech onderzoek. De veredelingssector is zeer internationaal en kenmerkt zich door het grote aantal verschillende bedrijfsprocessen. De groentemarkt is altijd in beweging en het werken met een natuurproduct zorgt voor extra uitdagingen in onderzoek, ontwikkeling en logistiek.

Continu doorontwikkelen
We zijn overtuigd van de voordelen van langdurige dienstverbanden, zowel voor de organisatie als voor de medewerker. Als we er van overtuigd zijn dat jij bij ons past, bieden we je bij indiensttreding direct een vast contract. In ons groeiende bedrijf zijn volop mogelijkheden om door te groeien en je persoonlijk te blijven ontwikkelen. Via onze RZ Academy bieden we veel mogelijkheden voor trainingen en opleidingen. Ook met internationale ambities zit je bij Rijk Zwaan goed.

Wereldspeler
Rijk Zwaan behoort tot de top 5 van de wereldwijde markt voor groentezaden. Onze  gemotiveerde collega’s en voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling zorgen voor een gezonde onderneming. We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die onze positie met zich meebrengt. Samen met onze partners willen we actief bijdragen aan de wereldvoedselvoorziening en verhoging van groenteconsumptie.

Over Rijk Zwaan: