Flip van den Ende Hoveniers V.O.F. | | 0174631302

http://www.endetuin.nl/

Flip van den Ende Hoveniers is een hoveniersbedrijf, dat zich bezighoudt met het aanleggen en het onderhouden van siertuinen en bedrijfstuinen. Tuinen die wij een duidelijke uitstraling en eigen identiteit willen geven. Elke tuin is uniek en op deze manier willen wij ook handelen.

De gedachten en wensen van onze opdrachtgever zijn ons uitgangspunt!
Deze gedachten en wensen zetten wij tezamen met u om in een lijnenspel, een plan. Hiermee kunnen we uiteindelijke een concrete aanleg van uw siertuin realiseren. Door een heldere en goede communicatie met onze klanten halen we altijd het onderste uit de kan voor iedereen. Naast het bedenken en ontwerpen van uw siertuin is Flip van de Ende Hoveniers ook sterk in het uitvoeren. Niet alleen de aanleg van een nieuwe siertuin, maar ook het onderhoud is dus in vertrouwde handen en wordt door vakmensen uitgevoerd.

Ontwerp en Onderhoud
Het ontwerp van de tuin komt tot stand na diverse gesprekken met de klant. Aan het ontwerp wordt met gevoel en hoge zorgvuldigheid gewerkt, om juist dat onwerp te creëren, wat de klant voor ogen heeft.

Onderhoud is het verlengstuk van de aanleg. Het beeld van de tuin groeit met de jaren en door het onderhoud kunnen er veranderingen en/of verbeteringen aangebracht worden in de tuin.