DINITA Siertuinen | | 0654901153

http://www.dinita.nl

Heeft u plannen voor een nieuwe of andere siertuin?

Wij komen graag bij u langs om uw ideeën te bespreken. In overleg maken we een ontwerpschets en/of een gedetailleerde tekening. Bij al bestaande projecten kunnen we oude bomen en struiken, bestrating, schuttingen en alle diversen verwijderen en afvoeren.

Voor de inrichting van een nieuwe siertuin gebruiken we vele soorten eerste kwaliteit materialen van diverse leveranciers. We werken met gebakken- en beton klinkers, siertegels, natuursteen, grind en split voor de aanleg van paden, opritten en terrassen. We werken met hout voor de aanleg van vlonders, pergola's, schuttingen, veranda's plantenbordes, vijvers met de keuze tussen hardhout en geïmpregneerd hout. Er zijn vele mogelijkheden met verhoogde of verlaagde terrassen, plantenbakken, traptreden ed. We werken met gecoat of verzinkt staal voor het creëren van; schuttingen, pergola’s, tuinhekken of wat u ook maar wenst.

Om uw tuin compleet te maken kunnen we deze voorzien van; drainage, complete watergeefsystemen, sierlijke tuinverlichting, tuinornament en/of waterpartijen. Tevens kunnen we u tuin voorzien van (kunst) gras en natuurlijk de beplanting. Bij DINITA siertuinen bent u aan het juiste adres als het gaat om: 
- Tuin ontwerp 
- Tuin bebouwing
- Tuin bestrating 
- Tuin beplanting 
- Onderhoud 
- Veranda`s 
- Aanleg van waterpartijen en vijvers  
- Gras / kunstgras 

Heeft u creatieve ideeen of bij een ander iets gezien?
Dinita Siertuinen staat ervoor open en helpt u graag bij het realiseren van uw droom tuin.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.