Alle vacatures
Filters
  • Marketing / Communicatie
Categorie
Dienstverband
Opleidingsniveau

Marketing en communicatie vacatures

Er zijn 4 marketing en communicatie vacatures gevonden.

Communicatie en marketing vacatures Delft

Ben je opzoek naar een baan in de communicatie, online marketing of juist offline reclame. Delft helpt jou graag bij het vinden van jouw droombaan. Banen in de communicatie of marketing zijn erg breed. Er zijn veel verschillende functies en elk bedrijf combineert de skills en eisen op zijn eigen manier. Vaak is werken in de communicatie erg sociaal werk, net zoals een baan in de digitale of offline marketing.  

Marketing vacatures in Delft

Weet jij alles van online marketing, of richt je je liever op het offline reclame? Met banen als marketeer kan je alle kanten uit. Functies in de marketing zijn t-shaped. Dit betekent dat je gespecialiseerd bent in één ding, maar ook veel kennis hebt van overige topics die dichtbij jouw specialiteit liggen. Of je dus enorm creatief bent en alles weet van photoshop en illustrator en dus geschikt bent als content marketeer of juist meer technisch en graag in de achterkant en cijfertjes duikt en geschikt bent als bijvoorbeeld online strateeg of SEO specialist. Met een baan in de marketing kan je vrijwel overal heen. Weten welke marketing vacatures er inDelft op dit moment zijn? Check ze snel hieronder.

Communicatieve vacatures in Delft

Ben jij een kei met communiceren en weet jij als geen ander hoe je een gesprek kan leiden? Een communicatieve functie is dan precies wat je zoekt. Je hebt veel contact met klanten en collega’s en bent verantwoordelijk voor de on- en offline communicatie van het bedrijf. Weten welke communicatieve vacatures er allemaal zijn in Delft? Bekijk ze hieronder.

Meer informatie